Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle vam ovi tekstovi ,jako los izbor clanaka ...haha kad je ova postala poznata ?mislim neko od vas u redakciji ima bujnu mastu so funneee
Hehehe draga djevoko...pop kad masla ima i d.u.p.e. maze..
Neko je jednom jako dobro rekao, \"Bio sam siromasan i nesreta, onda sam bio bogat i opet nesretan\". Bolje je biti bogat.
Ovako, svi ste jako povrsni kao sto je i vijest povrsna. Ali ako procitate vijest na bilo kojoj engleskoj stranici onda cete viditi da su vasi negativni komentari totalni promasaj. 1. Djevojka je kupila nekoliko kuca za sebe i za najblizu porodicu 2. Veliki dio novca je uplatila na racun svoje djece koja mogu podici tek kad navrse 18 godina. Dakle ni 1. ni 2. nije bacanje novca u kantu za smece. E sad, sto je ona napravila nekoliko losih izbora u zivotu sto se tice ljubavnih veza, to je zato sto je bila jako mlada i ti majmuni su je iskoristili. Ako proda te kuce i plati sve racune, ne zaboravite da ona sada radi, onda zasigurno sebi moze priustiti jadan mali prostor i da zivi sretno.
@Grof- POTPISUJEM! KOKAIN JE 100% SLADJI OD P.I.C.K.E.
Djevojka ima 4 vile u nekretninama, dakle mozda nema kesh, ali sigurno ima jos preko milion eura u nekretninama.
Ja ne vidim ovde nikakav problem, cura je zivila super. SIgurno nije razmisljala o majmunu Komsicu i ostalim bosanskim fashistima. A droga? Pa drogiraju se i siromasni. Sto je to ona gora od njih? A ja cu vam reci, kokain je 100 puta jaci od orgazma pa vi gledajte.
Nije niti prva niti posljednja kojoj se ovo desilo. Kada neko ko je bio siromasan osvoji ovakav iznos novca pocne sve da trosi na svoje zelje ili ulaze u pogresne stvari jer nikada nije bio u dodiru sa novcem kako treba i nerijetko zavrse na socijali =D
Potrebna 1 marka za kafu,naravno produzenu sa slagom i casa vode!!!
sve bi je kuurchinom po chelu... trass trass trass
Koja krmača !!! A i dati jednoj šesnaestogodišnjakinji 2,4 miliona EURA ?!?! Bilo je jaaaaako pametno !
Svakako,u jednog samozvanog\"parapsihologa\"pred kućom sve dobra auta dolaze,nema yugića,sve elita,sirotinje ni na vidiku,po tou ispade da su samo bogati unesrećeni,novac jeste potreba ali je i jedna ogromna varka.
Treba joj istjerati zlo i utjerati dobro!
naravno, da moze bit dobro, samo sto ljudi odma oce sve da promijene u svom zivotu. Ja recimo kad bi dobio, nebi nista extremno mijenjao, nego neke stinice, tek toliko da sebi zvot ucinim malo ugodinijim
i ja bi sve isto samo sto bi ja na kokain 500 hiljada eura