Siromašna dobitnica na lotu
0

Djevojka potrošila 2,4 miliona eura na auta, silikone i drogu

Sarajevo-x.com
Callie Rogers u magazinu "Closer"
Callie Rogers u magazinu "Closer"
Kada je osvojila 2,4 miliona eura na lotu, tada šesnaestogodišnja Callie Rogers mislila je da se riješila svih briga. Živjela je teško, porodica joj je bila uništena, napustila je školu i živjela u sirotištu.

Umjesto rješavanja problema, postala je ovisna o drogama, a tri puta je pokušala sebi oduzeti život.

Callie kaže da joj je novac donio samo nesreću, a sada kada joj je ostalo nešto više od 100 hiljada eura, osjeća se presretno.

"Prije samo nekoliko mjeseci sam se drogirala i mrzila sebe. Jednostavno, nisam željela živjeti. Sada imam novog muškarca u svom životu i konačno postajem žena kakva želim biti. Sve se to dešava nakon što sam potrošila većinu novca", rekla je Rogersova, prenosi "Daily Mail".

Ona je 2003. godine osvojila 2,4 miliona eura na lutriji. Odmah je počela trošiti, kupila je četiri kuće, skupocjena auta, dizajnersku odjeću, zabavljala se i ugradila silikonske grudi.

Neposredno nakon dobitka upoznala je Nickyja Lawsona sa kojim ima petogodišnjeg sina i trogodišnju kćerku. Tokom njihove veze na kokain je potrošila više od 300 hiljada eura.

Calloe je patila od depresije i pokušavala je izvršiti samoubistvo. Posljednji pokušaj desio se ove godine nakon što je izgubila skrbništvo nad djecom zbog svog mentalnog stanja.

Za magazin "Closer" je rekla da je odlučna da ih vrati. Dogovorila je odlazak kod doktora i čvrsto namjerava ponovo biti sa svojom djecom.