Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj i kod mene prozori plaču. ah ne plaču to je samo vlaga! ups zeznula sam se... jao ljudi naivnih. zaibretih se. klanjat se slici. presmiješno. evo ja ću im naslikat sliku pa nek se slici mole.
da li je istina da je MUHAMEDJED,OZENIO DETE AJSU,I SNAJKU OD SINA? DA LI JE ISTINA DA IMATE RAJ NALIK JAVNOJ KUCI DA KOLJETE ZENE,I LJUDE,DA STE TERORISTI KO JE DONEO VARIOLU VERU \'70 U JUGOSLAVIJU,MUSLIMAN SA HADZILUKA,PARAZITI STE ..VREME JE DA SHVVATITE DA VAS NIKO VISE NIGDE NECE ZA KOMSIJE,ZA PRIJATELJE DA STE NAM SE OGADILI,ODJEBITE VISE U AZIJU
Kakve veze ima jesi li zamjenjen u porodilistu ili nisi, vjera nije nesto sto se nasljedjuje nego se odabire...i to slobodnom voljom da vjerujemo u ono sto smatramo najispravnijim, a ne u ono sto su nasi preci ili roditelji vjerovali...svima nam je dat zdrav razum da spoznajom dodjemo do prave vjere i istine a ne da slijepo slijedimo neka uvjeravanja a da pri tome na radimo nista na vlastitoj spoznaji
place sto su iskrivili istinu o njoj...a najveca NEISTINA je da je ona \"majka bozija\"...Bog je jedan,niti je rodio a niti je rodjen!!!
Evo samo sam jos \"ja\" falio! Pa mi (Bosanci) stvarno nismo normalni, mi smo totalni sizofrenicari, najbolje da Amerika baci atomsku bombu na Bosnu i pobije nas kao zecevei naseli ove prostore normalnim svijetom! Pa ovo je sramota, ovi komentari, halo! Ma drug Tito je bio legenda, kod njega sigurno ne bi bilo \"serendanja\" ovakvog tipa i kalibra...
\"Ne grdite one kojima se oni, pored Allaha klanjaju, da ne bi i oni nepravedno i ne znajući šta govore Allaha grdili.\" (El-En\'am, 108)
GLE Srbica.... Sve nesto tim ljudima ne stima/... A ljepe se ko stoka na cisti balijski portal.....Sarajevo * centar muslimanske kulture na Balkanu...Ime, kojim se portal naziva... A da nemate kakav srpski ili cetnicki portal da kazem,,, ONo da i mi Muslimani citamo vase vjesti... Odnosno da napokon preuzmete odgovornost,a ne da vam mi balije objavljivamo price o Mariijiii
Stavio sliku (eto nek bude, ikonu) iznad radijatora :))
Ako ti postujes tudju vjeru kao sto predlazes drugima, zasto bi onda oni koji nisu tvoje vjere mjenjali svoju vjeru il se predstavljali drugom vjerom.?
nisam imala tavu za cimbur pa sam mi je slika posluzila kao tava,, a ulje , koristila sam maslinovo ulje ...dobro nije proplakala i kroz s..ise.
Ako vec postujete svoje,postujte i tudje,a ne pljuvati po drugome!Razmislite,mozda ste bas vi zamijenjeni kao beba u porodilistu,mozda niste te vjere kojom se predstavljate!
@Lloyd-ti si malouman,ja mislim da imas nocne more od pravoslavlja,ima lijeka i za to,lijece to uspjesno na psihijatriji!!!!!
Ma nije ni njoj lako!
@ haha marija@@ haha place ti mama tvome kurcu haha kaze sine a sto ti je mali!!!!!!! onda ti MAMA KAZE POSTO TI JE MALI SINE TI JEDINO MOZES BIITI PEDER!!!!!!! POSTO TI JE SUPAK VEC RAZRADJEN MOGO BI I KOJI DINAR DA ZARADIS TO TI JE LAKO POSTO U sarajevu ima MNOGO PEDERA
Gledam i ibretim se (čudim se) na članku o Ejupu Ganiću zabranjeno komentiranje, na ovom dozvoljeno - to samo govori koliko je uredništvo sa-x postalo šuplje za realnost u BiH.