Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect mali ! nasa djeca bi vjerovatno pozvala digimona tetramona ili pak shigija nekog xD
pozvali bi mumijeve drogerashe
Zamislite dijete koje zapamti broj nase hiitne pomoci.. 124 Zar nije moglo za takve stvari malo pamtljiivije brojeve postaviti, upravo zbog jako mladih i jako starih.. tipa: 111 a da ne kazem da ne znam ni sam da li postoji centralna sluzba tipa 999 ili 911 kod nas i koji je broj doticne..
hahahah jesam se ismij\'o :D cuj pozvali bi mumijeve drogeraše hahahha :D
Svaka cast malom!!!! Nase dijete kad bi nazvalo, rekli bi mu - sine ne igraj se s telefonom.
\"Booožeee, kako su samo pametni ovi Britanci...koliko su ispred nas\", ...kad oni bombaju, to je \"stvarno tako\" jer su Birtanci, a kad bomba neko drugi, onda su ti \"drugi\" primitivvci, naravno...
nije vatrogasac Sam nego vatrogasac Simo !
hahahahahahaha
A sta ce kod nas nazvati?
Srecom pa nije gledao Pikachua, jer bi je pogodio munjom :)
...klikeraš...kapa dole švrći :)
I onda ne daju djeci da gledaju crtice.. :S | Bravo mali :*
nekad su crtani bili edukativni zanimljivi a i zabavni - vatrogasca sema sam i ja gledao