Nezgoda u Turskoj - video
0
Dječak preživio siloviti udar automobila
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ti ovo jarane Fake!Znam ja Faketa...
E jel se vama cini da je ovaj snimak malo fake?
Mirza poznata je stvar da ti vec odavno svima ovdje pusish qu.ra.c, pa opet nije zgoreg da to ponovimo, iako neki mozda kasno citaju..
Bože sačuvaj!!!
bijedo jedna...na dnevnik.hr gledao prije 3 dana video....doduse u avazu ce iduce sedmice izaci tako da ste i dobri....sila od novinara
Uh je.bo mu pas mater !
hahahhahahaha papci jedni de kad kopirate vijesti sa Dnevnik.hr kopirajte na vrijeme!!!! ova vijest je stara 3-4 dana!!!
ma stara vijest, juce gledo... mora da su mu roditelji negdje dobre sadake podijelili.
pa sto citas koji k.... ovdje ili suti ili apliciraj za poso, stvarno me pocinje nervirati sve ovo, satro svo drvlje i kamenje na sa-x sto se tice videa, ne cudi me dozivio sam turski saobracaj.
ova informacija je stara sada mislim 3 ili 4 dana, razlog nije nepoznat nego je pokusao izbjeci psa na ulici. Steta sto neinformisani ljudi rade na ovom portalu
Nafaka
Kako samo kasnite sa svim informacijama i polu-informacijama
ubio bi ga na mrtvo ime