Zanimljivosti
2

Djeca koja su profesoru pri intervjuu upala u kadar mislila da Skypeom priča s bakom

Klix.ba
Majka profesora koji se javljao uživo iz svog doma za BBC News kada su mu u sobu upala djeca kazala je kako su mališani vjerovatno mislili da tata Skypeom razgovara sa njom pa su požurili da je vide.

Nakon što je video sa Robertom Kellyjem, ekspertom za korejsku politiku, postao viralan jer su usred ozbiljnog razgovora na vrata ušla djeca, a za njima i majka koja ih je jedva pohvatala i natjerala da izađu, javila se njihova baka Ellen Kelly.

Ispričala je kako ona i njen suprug iz Clevelanda u Ohiju redovno Skypeom razgovaraju sa sinom, snahom i unucima koji žive u Južnoj Koreji, gdje Robert predaje političke nauke na Nacionalnom univerzitetu Pusan.

"Robert obično Skypea iz svoje kancelarije, odakle je i vodio razgovor za TV. Djeca su vjerovatno čula glasove iz kompjutera i pretpostavila da smo to mi. Bilo je presmiješno", kazala je 72-godišnja baka.

Video je odmah postao senzacija na internetu, a baka se nada da će njen sin ostati priznat kao stručnjak, bez obzira na situaciju u kojoj se našao.

"Takav je život. A lekcija mu je da zaključava vrata", poručila je baka.