Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajme koji ste vi kompleksasi kad apsolutno u sve i jednu temu morate uvesti komentare iz religije. Covijek mora biti opasno opterecen kad ima takvu potrebu.
Ovim putem zelimo reci djeci da je ok, ako otac poljubi kcer u usta, po mogucnosti sa jezikom. Bas me zanima kako ce se djeca ponasati nakon toga.
Na ovaj nacin da se skrene paznja, uzas.
BUDALE !!! . . .
Ne znam šta ima pogrešno u tome.. Naš poslanik je sa svojih 40 godina konzumirao brak sa 9-godišnjom Ajišom..
Pa to ti je izgelda redovno kod ovih vjerskih ličnosti. Kačavenda dječake, onaj iz Bukovice djevojčice, ovi katolici isto dječake..... katastrofa.
Vjencati se i konzumirati brak nije isto :D. On je doveo u svoju kucu sa 8-9 godina nemam pojma, a brak je poceo konzumirati s njom tek kada je bila islamski punoljetna odnosno kada joj je poceo menstrualni ciklus i tada je imala 15 godina. Informisi se!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I Pepeljuga je eksploatisala zivotinjsku radnu snagu. Sto ne pisete o tome?