Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on bi šarmirao žene i ubeđivao ih da mu pozajme novac te je na prevaru stekao oko 10 miliona dolara.......Skidam ti kapu junače
nece vise biti milioner 🤣
Kad malo bolje pogledam prava sosonska faca. Gledao sam sve i mogu reci jeste maher ali mislim da ako bilo koga prevari ponovo ne gine mu zesca robija.
Ma kralju samo tajkune deri ...
Iskoristio lik glupost ljudi. Cuj trazit partnera na tinderu
One jesu glupače (gledao film), ali lik je napravio niz ozbiljnih krivičnih djela, to ne treba umanjivati. Zato nam nove generacije odrastaju sa poremećenim sistemom vrijednosti!
Koga boli k za ovog chmara. Treba ga nastocat dobro da dodje pameti