Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja podrzavam razno nasilje i oduzimanje prava npr pederi nemaju prava po meni al ko ne voli macke nije normalan to su najdivnije zivotinje tako da ne mogu ni zamisliti monstrume koji ne vole macke
Gdje ide ovaj svijet da se paznje vise posvecuje zivotinjama nego djeci.
uvijek ima dom u krečani
@Krki_BackUp_Account pravi si krkan.Za takve osobe kao sto si ti grehota je metak trositi.Tebe treba maljem opaliti u glavu da se vise ne dignes.Svaka zivotinja je bolja od tebe.Bas si seljak.
Alergican je na ljude , picvammat !
Kako bi svijet bio dobro mjesto da su svi siti, barem obrok dnevno, da imaju krov nad glavom, odjeću i čistu vodu. Pa da nam briga postane francuska mačka koja ne prestaje kihati.
Evo ja cu je sebi uzeti, dusa draga
@bosanskisvedo Ma nista haj u Francusku po njega blizu ti je to,posle svicarske odmah iza ugla
Pis maca
Cekaj malo kakve mi imamo veze s nekom mackom tamo negdje gdje u Francuskoj.
@DANGUBIM tako je,mi imamo svog međeda Dodika i ne trebaju nam pitome životinje