Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kod nas je zabranjeno na polozaje stavljati kvalifikovane ljude,samo mogu podobni...
Devet predmeta ? Zar je film predmet,sir takodje.!? Rodila te majka pismena.
A to po tebi film i sir živa bića, šta li ...! ? !
Rodio te babuka tako pismena ...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klix nepotpuno izvještava o zabrani hodalica u Kanadi; naime zbog jako mnogo padova djece u hodalicama *niz stepenice u privatnim kućama*, aktivisti za zaštitu djece su pritiskom na vladu izborili zabranu hodalica.
Ovo je tacno, ali bas suludo, posto je lako na spratu staviti ona zastitnu ogradu/vrata... Mi smo koristili hodaljku iz susjedne nam drzave, i sve je bilo ok. Kad smo kod zabrana, po meni nagrada za naj-ludju (citaj suludu) zabranu na svijetu ipak ide Sjedinjenim Drzavama gdje su KINDER JAJA -ni manje ni vise- ilegalna! (Da dobro ste procitali :) Zabrana je naravno arhaicna ali itekako valjana. (Proizlazi iz toga sto se unutar jestivog produkta nalaze igrackice, koje su male...) Iako u realnosti ona zuta kutijica je dosta velika i ne moze se progutati, itd. Ali eto... Cak sto vise, znalo se cuti na vijestima itd kako su ljudi znali dozivjeli nelagodnosti na granici ako su "uhvaceni" s Kinder Jajima... recimo primjer dvojice amera koji su bili zadrzani na granici 1.5 sati kada su im nasli 6 kinder jaja :) :) i/ili cak postoji moguca kazna do $2,500 ...PO JAJETU, koje se pokusa "prokrijumcariti"... Vise informacija: vidi Google ili https://en.wikipedia.org/wiki/Kinder_Surprise
I u bosni treba pod hitno zabraniti golfa 2 jer kad ga vozimo oduzememo se ali ono totalno.
Golf 2 simbol BiH
...unas zabranjena pamet.
...na "tačkice" :))
...ufam se u esu lumena :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
11. u laktasima zabranjen sapun i parfemi
I ne kaže se sapun nego saFun ( bar u Laktašima ) ...
kod nas zabranjen djeda mraz