Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valentinovo-komercijalizacija najvažnije stvari u životu
A što se vi \"hejteri\" opirete? Pustite narod nek se voli i na taj dan, a vi češkajte jajcad pred TV-om..
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Malo si se Prohrvatio aa Svi imaju neke svoje furke samo Bosnjo Nosi Nike jede u Mcdonaldsu Glumimo Vece Amere od njih samih
Tamo gdje nema istinske vjere, pojave se sujevjerja!
djeciji praznik. nek se djeca igraju sta vam smeta.
fucking valentin :S ako nekog volis voli ga svaki dan i poklene mu kupuj ne samo za fucking dan zaljubljeni :S ouu my gosh so much stupid ppl today ! i to nije ni za jednog muslimana to samo anomo vi slavite :*
Legenda kaže da je Sveti Valentin živio u 3. stoljeću. Pogubljen je u doba Klaudija, ali je car Julije I na njegovom grobu podigao baziliku i od tada se on poštuje kao svetac među kršćanima. U 15. stoljeću ovaj svetac je povezan s praznikom zaljubljenih. PA kao da slavite Bozic ;)