Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada mi nece bit jasno. Stavljas razne detalje iz peivatnog zivota na svjetski umrezene drustvene mreze pa ti je problem da li to neko vidi ii ne..Cak bi da kao sakrijes pa te opet isto zanima. Ali ustari poenta je da ne zelis da iko ili neko ne vidi sve to ne bi ni bio dio te mreze. Kratko receno Komlxasi imaju problem razne prirode pa i ovaj. "Hebo bi se al da ne ude"!
Najjadnije su mi kad stave na stori snimak sebe kako pravi neke face ili mrda glavom lijevo desno ispucenih usana
Dobri stari MSN, nostalgija me uhvati kada se toga sjetim. Ove danasnje mreze su otrovne. Svaka cast ljudima koji ih koriste za posao, a ne za budalastine...
Instagram beskoristan u svakom smislu, ako si neki paralija mozes neku trebicu nafatat za noc i to je to, ostalo gubljenje vremena
...ono kad nemas novih vijesti,pa daj neku staru recikliraj da popunis prostor...bravo "novinaru".
Moze. Ima qmiran aplikacija. Više puta testirao i pouzdana je.
Kakva bolest
Mene koja god je zapratila da Bog sacuva ni nasta nalik🤣 sad sam stavio profilnu kitu cvijeca🌼
ja znam ko ti gleda profil. ti. da ti gledas svoj profil. eto ti odgovora, daj sad marku.
sve kazu nije moguce, instagram ne salje notifikacije korisniku , ja vam kazem da salje, jer su me neke osobe blokirale kad im otvorim sliku, sto bi me neko blokiro istog momenta a tu sam god ili vise, sumnjivo je to njihovo.
Ja sve klixase vidim 👁️👁️
Moze moze... moze sve...
Sta me briga hebo instagram smorio