Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci i ti vozis kamion.Ja nikoga od Bosanaca nisam vidio u USA da vozi kamion niti je St. Luis cijela USA.Ups valjda se ne krecemo u istom drustvu.Najsmjesnije je kad seljak pocne pricati sta nasi rade vani a i on medju njima.Ja sam u USA bio kod nasih ljekara sa Columbia univerziteta,producenata u Holivudu i game industriji,vlasnika trznih centara itd.Sreo sam momka koji je dosao iz Banjaluke u CA da konobarise.
ovaj mali uvijek nosi istu odjeću lafo kao Jobs hajde OK, uspjehu se ne gleda u zube ali ipak je napravio jbnu web stranicu a to što je popularna može zahvaliti onima koji su je naručili ;)
ja sam reko nema cistaca do mus.limana
u ljubljani ovi iz cazina drze cjelu gradsku cistocu
ovaj musjo je provokator ali je istina da su muslimani u americi vecinom cistaci i vozci taksija .. jedino odskacu mus/limani iz indije, njih ima inzinjera ,, nasi u st lusiu ili voze kamione ili ciste ili otvaraju picerije ..
nisam slago mislim na sve mus/limane od pakisana do bosne .. samo su cistaci i voze taksi u americi..a ovi iz jemena i somalije ne rade nista.. nasi u st lusiu voze i kaimojne .. samo sramote vjeru mus.limana..niko da se obrazuje svi oce u cistace
mujo MORONCINO!
To je jos dobro,Srba nema ni 0.26% ciste cipele i truleksom samaraju stolove.
u facebolku radi samo 0.56% mus/limana ..i to vecina koji radi su cistaci .. eto ti amerike i ravnopravnosti