Nevjerovatni Kenny Easterday
0
Čovjek sa pola tijela želi biti otac
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OOOO pa nije se rodio bez nogu amputirane su mu eee pa slusajte malo video nemojte samo copy-past! \"Uprkos tome što se rodio sa samo pola tijela\"
Svaka cast
@zapazam, jesil to izbliza trazio Loshine genitalije :)
Ovaj isti Sasa Losic iz Plavog orkestra. Obadvojica nemaju genitalije i nose kape.
sta ce mu genitalije za vodjenje ljubavi. Ima jezik da zari i pali.
kako je mogao voditi ljubav sa pola tijela, da li uopšte ima genitalije? :S na izgleda kao da samo ima tijelo do kukova
zasto dokazivati je li to njegovo dijete? ako ga on odgaja, ako mu je otac i bez sjemena, onda se tu nema sta dokazati. stvarno moraju biti idioti do krajnje mjere.
imam neki osjecaj da ste do ovog clanka dosli tako sto ste u google-u pretrazivali \"easterday\",mozda se i varam, ipak veoma lahko moguce;)