'Historijski događaj'
0
"Čovjek mlaznjak" leti iznad Gibraltara
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj cetvorocilindricni mlazni motor hahahahaha mlazni motor nema cilindre IDI.OTI GLU.PI !!! JE.BE.M VAM SVE RET.ARDI.RANO !!!
@za komentatore ma ko bi vama ugodio, umjetnici jedni, hm? Nedostatak vremena, vjerovatno
\"motor koji radi na mlaz \" !! Kako milis to radi na mlaz, jel\' ga slucajno neki mlaznjak vuce ili je mlaz nesto poput Euro 95 ??
\"bit će prenošeno na internetu\" - G-DJE, \"novinaru\", gdje???
sta vam je nejasno,jel vam treba sax obrazloziti kko rade motori,kakve vrste imamo... 4 cilindricni motor od 2.0I ima zapreminu jednog cilindra od 500ccm,raspored cilindra u motoru moze biti polozeni ili redni V....a postoji nekoliko vrsta motora sa unutrasnjim sagorijevanjem jedni od tih su Mlazni....
Ne kaže se \'\'ima 4 cilindera\'\' već 4 cilindra...
četvorocilindični mlazni motor - motor koji radi na mlaz a ima 4 cilindera. jel\' još šta nejasno?!
E baš , čuj četverocilindrični mlazni motor. Stvarno imate recenzente , to je čudo
Moze li mi ijedan fizicar, matematicar, psiholog ili madjionicar objasniti kakav je \"cetverocilindricni mlazni motor\"?
jos jedan izbjeglica iz afrike u eu...