Neobično prijateljstvo - video
0
Čovjek koji bez straha pliva s lavovima
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo
ovo je stvarno cooljr
Lijepo je vidjeti ovako nesto..
sto bih dala da mogu i ja ovako..zuuuuukiiiii!
Bila je emisija na Discovery-u liku (Timothy Treadwell) koji se ovako družio sa grizlijima, naravno jednu noć na spavanju \"prijatelji\" ga pojeli do zadnje koske ... ! http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Treadwell
ma sumljivo mi je to... on musko ona zenka... valjda je zadovoljava kako treba pa je jos medju zivima , ma znace te kad prestane ta intima medju njih , KAD GA PROGUTA vidio joj glave molim te moze po cojeka stat :D
sto bi rekli ALAL VERA ALAL VERA :)
macke ulaze u vodu..jao cudno pravo moja maca se boji kapljice a ove se kupaju isto kao da su psi
bice njemu jednom ostace bez glave ili tako nesto
svaka cast....ima covjek m..a :)
Sta je rec, svaka mu cast al sekunda fali da mu zvijer instiktivno odrubi glavu, neka mu je sa srecom....koji ludjak bogte :)
Gledao sam jednom emisiju o njemu na njemackoj televiziji. Lik je strava, ulazi u \'kavez\' (polje od 100m sa 100m) u kojem se nalaze hijene i igra se s njima =)
sve do jednom