Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodna i nezavisna Presse. Jedna od temeljnih vrednosti vitalnog zapada. Osnova demokratije su gradjani, dobro nahranjeni cipsom hamburgerima i colom.
P O L I T I K A = Serundanje
Ne slazem se sa nacinom na koji CNN podrzavava otvoreno demokrate ali apsurdno je da Fox news, kao prakticno stranacka televizija republikanaca, govori o pristrasnosti. Sto bi nas narod rekao - "Ko o čemu *urva o poštenju"
trump ustvari nebi bio los, uzdrmao bi dosta stvari, ali nece 100% pobjediti jer je na redu da bude zena presjednik, on je samo tu kao fake opposition.
SLOBODA MEDIJA,GOVORA,MISLI...NEŠTO S ČIME KLIX REDOVNO BARATA KADA SU U PITANJU NEPOŽELJNI NICKOVI NA KLIX KOMENTARIMA
...sienen je vazda bio režimski medijski konglomerat.
@lik55555555 ...on glasno govori što drugi ćutke misle.
Pacijent !!!
CNN se ocigledno igra s njim i ne shvataju ga ozbiljno. Ishod se vec zna, Trump gubi, Clintonka dobija. Ovaj gospodin je opsti cirkus, steta. Bilo bi bas interesantno da Clinton ima ozbiljnijeg konkurenta.
Sve to fukcionise na jednom jednostavmom principu. Ako hoces ugurat neku budalu u Bijelu kucu moras mu kao protukandidata staviti jos vecu budalu da se i najokorjeli glasaci republikanaca zapitaju sta je ba ovo. Samim time pridobijes neodlucne birace i eto ti ona prva budala kao prdsjednik.
E jeste otkrili Ameriku. CNN je već odavno glasilo Demokrata..
Pa nista cudno, CNN = Clinton News Network
A Alija ih izmislio... Napisao prirucnik i statut ISIS-a.