Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja lakrdije ocam e imam ja konja trci brze od huseina bolta trci konj saso mange ... maratone, 100 metara. 200, sha god osh al ga nisam prijavio na olimpijadu nit ga zovem sportista zovem ga konj propaloj belerini na tabletama svasta padne na pamet...
Sto je vise i vise ovakvih \"VIJESTI\" i bosanci ce biti sve vise \"PAMETNI\" i jos vise \"PAMETNI\". Zato i postoje ovakve \"vijesti\" da bi pripremila bosance, da udju u GALERIJU pametnih nacija, kojima se onda PUNO LAKSE UPRAVLJA.
http://www.artistisahorse.com/gallery.htm Uzivajte u galeriji stvarno mislim da bi i ja mogao biti talenat u slikarstvu kao prvo konj sam a kao drugo bolje slikam od ovog konja HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dobro da mu vidimo slike.
@asko Da bi neko bio umjetnik, treba se roditi sa talentom i biti umjetnik-stvaralac duhom, a ne \"muku muciti po fakultetima umjetnosti\". Nasi fakulteti, nazalost, nisu sposobni proizvesti ni cestito celjade, a kamoli umjetnika.
Kako će bolan konj ić na fakultet umjetnosti hahahaha
Stvarno moras bit novinarski antitalenat pa postavit ovakvu vijest, a ne stavit makar par slika tog kljuseta.
A izgleda ova balerina je veca kobila nego sto je on konj majke mi rodjene pa ovaj svijet je naprosto poludio i otisao u sto picki materini cuj da konj crta hahaha da bih bio neko umjetnik treba dobro da se namuci po fakultetima umjetnosti,a ona kaze da njen konj crta e budale majko roedjena a i ova stranica svasta pise i objavljuje mogu samo da kazem na sve ovo vela havle vela kuvle i jos izgleda da se blizi kijametski dan.
treba mu aparat dati da slika pa da prijavi slike na sa-x :))))))...
Mr_ChoLLa, jes\' ovo ti? LOL
bwaahahahhah, dobra
Dodik, vidis sta je konj?Ne k\'o ti...