Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna vise jezika nego svi nasi ministri zajedno...
jest Allaha mi hhehe bravo
Kod nas mnogi ni bosanski nisu savladali :)))
@Separatista izražavam isključivo svoje mišljenje, nikako tuđe!
@Separatista, evo ovako debilu djikanski (serbaljski). Stanovnici DRZAVE BOSNE dali su i sebi imenu svog jezika ime po MAJCI DRZAVI BOSNI, a ne po sebi ili necemu drugom. Tako su i jeziku dali ime BOSANSKI, a ne bosnjanski ili bosnjackli ili bilo kako druagcije. Obrazuj se malo degeneriku djikanski, a ne da cijeli ziviot zivis kao jebeni retardirani djikan. Svaka drzava je ujedno i drzava i geografska oderdnica. Takodje su i ova 3 imena NARODA DRZAVE BOSNE (Bosnjaci, Bosnjani, Bosanci) nista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ee svaka cast na talentu i masallah
Ima i u Saudijskoj Arabiji djece od 7-8 odina da znaju cijeli Mushaf napamet na svih deset kira'eta, pa niko ne piše članke o tome.
Oj gurabijo!!!
@bloomb: Šta je, duzlemo moja?
Jadno dijete
cuj 7 svjetskih...a kakvi to jos imaju, svemirski?
Kasnije, Ščepo to još jutros objavio
kasnite*
A ja na popravni iz Bosanskog iš'o....
sta ti je prirodni multitalenat slatkis mali
Holy number 7 jezika.
@DjangoDjulaga vazda bio !!!!
Čudo se može postići sa djecom kad se počne na vrijeme raditi...