Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što mene nervira ona floskula:"Žene mogu sve"...Boga mi,nit hoću,a niti mogu sve...Feminizam je više štete napravio,nego koristi ženama..Jedino što mi se više gadi od trudnice na kojoj sve mora biti usko,da se iz aviona vidi da ja zaboga trudna,je trudnica koja se skine gola i slika za časopis...Čemu??Ljudi se razmnožavaju,jasno nam je svima...🤨
@NightBird Raščerupat će te feministice. 😁😂
@NightBird Ne mogu da vjerujem da ne razumiješ koliko je to osnažujuće za ženu. Moram ja kao muškarac da ti objašnjavam, c c c. Šalim se malo. Na stranu feminizam i sve to, ja ne kontam kome ovo treba u 2020-toj godini kad niko više ne čita ni spisak za granap a kamoli šta drugo. Čini mi se kao prilično glup potez, al' hajde, vidjećemo. Žene mogu sve. Girl power!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakv los primjer jedne buduce majke. Koja treba da rodi ovo dijete ,odhrani,odgaja i kad poarste slucajno na gougle naleti na naslovnu ovog casopisa na kome se nalazi fotografija mame!! Ne znam oceli mu se svidjet to.
uvijek majka kriva za sve. ako dojiš ne valjaš ako dugo dojiš, ako ne dojiš nikakva si majka. ako imaš 4 djece budala si, ako nemas ni jedno karijeristkinja, ako se slikaš ne valjaš, ako se ne slikaš idi se pokrij, ako radis nemaš vremena za djecu, ako ne radis budala si i lijena... hajd se kanite više sranja i moraliziranja šta majke treba da rade
Kako mogu biti musko i zensko jednaki, totalno razlicite fizionomije, razmisljanja. Musko je tu da zastiti zensko, da se brine o njoj, a na njoj je da vodi racuna o odgoju djece i pazi na kucu. Danas se sve izmjesalo, zato i jeste stanje ovakvo, sve ludji od ludjeg. Zato i nema vise postovanja ni prema kome, zene se gledaju poput objekata i ismijavaju se.
Subhanallah
AQmega na aparatima.
kakav je ovo jadinluk
Kako glupa recenica. Cuj svijet oko nas su stvorili muskarci. Pa da nije muskaraca ne bi ni vas bilo, ili obratno. Ili znas li ti ako te napane druga drzava, sta onda?!
Zna se pantalone nosi
poenta je da se zene odavno ponasaju kao muskarci a za sve sto im ne odgovara odmah ide mantra o "neravnopravnosti" polova...
A ti kad tako nesto kazes onda i tebe ,mene i sve nas nazivaju sofinistima,,,jer razmisljamo ispravno.
@gooUser bas tako, to je ta "gender ravnopravnost"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako uzorno majka radi ...svast...
Sve ovo biden omogucio
Vec pjena zbog Bidena?