Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kodnas bi mogli napravit otok od klipaca..lol
pijandure jedne i zene su vam pijandure, nemoj te se brinuti za dzamije, za vas su crkve, pa vi sebi lijepo jednu crkvu od pivskih boca sagradite.
i to 4
i to 4
idelna reklama za haj ne kejaj pivo
Nije halal ovaj hram :P
što ovo dobro izgleda, samo ima jedan nedostatak-nema sarajevske
@ dr Fikret jesi sa masinstva :) ?
Vrhunac kontradiktornosti.
A ja sve mislio da budisti ne piju!? :(
Za Imama predlazem ef. Omerhodzica iz Gluhe Bukovice! Takodjer predlazem da se stanovnici Ciglana deportuju negdje, a da se na Ciglane dosele stanovnici pomenutog mjesta kako bi bili blize svom efendiji. Keco bi mu bio dobar haver, mogu zajedno piti serbe u Lori i caskati o zajednickim afinitetima.
ovo je pravo puno flasa
dobra ideja sifra 80, afirmisani keco bi mogao preuzeti dizanj minareta posto je to njegov omiljeni geometrijski oblik ovi monasi su haos, strasna ideja a i estetski je podvig
hhehhe jest dobro ovo aaaaaaaa
Ja od svojih flasa Sarajevske pive (klipace) mogu izgraditi dzamiju na Ciglanama. I to prvobitno zamisljenih 1000 kvadrata. Za idejno rjesenje predlazem vec afirmisanog umjetnika Mensuda Kecu.