Rezanje troškova
0
Britanski uredi sve prljaviji
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaze se njiha, nego njih. Mozda i ti cistis negdje u Eronetu? Osim toga ,jebase vas ovi mosnjaci dovoze BMW-ove i Audije, a vi se pusite ko fukare sa kahvicom od 1KM.
slabe su im sanse jahrane. cisto sumnjam da ce uspjeti zamjeniti sve one mosnjake izbjeglice sto su na tim za njiha jedinim mogucim radnim mjestima.
sta se sikirate evo vlasima ukinuli vize sad ce jeftina radna snaga, sve ce oni da ociste kao sto su po Bosni i Hrvatskoj etnicki cistili