Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladan, ko i oni Rusi mladi sto se penju tamo i vise sa 100m il vise, bez icega. Svaka cast, ja nevolim visine. Skako sam na glavu sa 7 i 10m, al samo se popnem gore, nabrzaka, protresem se od straha i odma skocim, nemogu stajati gore. Na 7 mogu, gledati okolo, al vec na 10 moram odma skakati.
Vala ima pravo. U kasnijim godinama ljudi se pate sa reumom, stegne išijas, ušćakne u kukovima, kriza srednjih godina, pa problemi sa prostatom, rak, srce, glaukom, vazda neki belaj. A ovako, rascopa se od asfalt u cvijetu mladosti ne prošavši ni kroz jednu patnju, i bude mlad, lijep, i zdrav leš !
Lijepa montaža
kad skočiš sa fahrinog nebodera na holidey in javi se
nije mu to izazov
@SheRains ti mene volis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a ja mislio zgrade su ovako blizu samo u tibri
Duze sam uzivao u ovoj reklami za kredite s pjesmom sa Harijem Mata Harijem. Salim se naravno...