Nakon što su se odrekli brze hrane
17
Britanski bračni par smršavio 127 kilograma
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su kod njih dvije razlicite stvari, pan fry je kad przis u tavi s puno ulja, a na elektricnom rostilju peku bez ulja, to je razlika.
B R A V O ljudi...svaka čast
Za poduhvat svaka im cast, ali ipak, prije su bili ljepsi :)
@Jebim Genijalno Nema dalje, znaci objasnio!!
ja ne mogu da se udebljam :/
Najbolji nacin da se smrsa su nam dali novinari u ovom textu: preskakanje dorucka! Znaci, napravis si dorucak, turis isti na hastal (hastal mora biti napravlen tako da se moze podesavati visina) i pocnes da preskaces. Garantujem da ces tako, preskakanjem dorucka, rezultate vidjeti vec za desetak dana. Naravno, da se dodatno motiviras, mozes dodati i preskakanje rucka ili vecere.
kad skines 5-10 kg onda si smršao, al kad skines 30+ onda si smršavio .. jel u tome caka?
svaka cast, sve se moze kad se hoce! :D
od onog viska koze sto su skinuli operacijom mogu presvuci namjestaj ;)
E TO JE MANGUPLUK! SVAKA IM ČAST, KOLIKO GOD DA IM JE VREMENA TREBALO. KOD NAS SREDNJOŠKOLCI SA ŠLAUFOM OKO STRUKA HODAJU, NEMAMO MI ŠTA PRIČAT
nigdje ne pise koliko dugo im je trebalo da izgube sve te kg
haha nmg da vjerujem drasticna razlika ,svaka casta ahha jarane ja ne mogu smrsavit ni 3 kg a oni.... ma sta drugo reci nego sve pohvale ,bravooo
ja bih ovoj ženi popunio mjesto u pantalonama xd
vid mu carapaaaaaaa hahahahahaha
@Gramatika: daj ba naucite se vise, to nisu gramaticke, vec pravopisne greske!
prava si bosanka rodila te majka, tako je samo kasikom...
ima li sta pametnije od pravopisa u ovoj drzavi...j*bala vas gramatika i pravopis vise!