Pronašli je lovci i odveli u bordel
8

Britanku oteli i ostavili u džungli, pet godina je odgajali majmuni

Klix.ba
Marina Chapman
Marina Chapman
Britanska domaćica Marina Chapman tvrdi kako je provela pet godina u džungli u Kolumbiji, gdje su je odgajali majmuni, a nakon toga su je pronašli lovci i prodali jednom bordelu u zamjenu za egzotičnog papagaja.

Marinu su, dok je bila mala, otele nepoznate osobe i potom je ostavile u džungli. Sjeća se da je prihvatila kolonija kapucina koja joj je pomagala, piše The Sun. Preživjela je loveći ptice i zečeve golim rukama sve dok je lovci nisu pronašli. Ali, umjesto da je spase, lovci su je odveli u najbliži grad i prodali bordelu gdje su je uredili i pripremali da postane prostitutka. Marina je uspjela pobjeći prije nego je spavala sa klijentom. Došla je u Veliku Britaniju i ostala živjeti u Bradfordu, gdje radi kao kućna pomoćnica.

Njena priča je pretočena u knjigu, a medijske kuće planiraju napraviti i dokumentarac o njenom životu.

Nakon što je došla u Englesku, Marina, koja misli da sada ima 62 godine, je upoznala crkvenog orguljaša Johna Chapmana i vjenčali su se 1977. godine. Imaju dvoje djece.

"Utvrđeno je da je nešto u otmici krenulo po zlu. Jedino čega se mama sjeća jeste da joj je neko usta prekrio rukom i maramicom sa kloroformom. A prije toga jedino pamti da je imala crnu lutku", rekla je njena kćerka Vanesa.

Vanesa kaže kako ih je majka odgajala na neobičan način: "Kada smo željeli hranu morali smo biti veoma bučni".