"Rođena sam da budem preplanula"
0

FOTO+VIDEO / Iskvarcana mama koja je šokirala svijet čitav mjesec nije išla u solarij

Klix.ba
Poznatija kao "preplanula mama", Patricia Krencil nedavno je šokirala svijet kada se u medijima pojavila priča o njoj i o njenoj lošoj navici da se pretjerano kvarca. Ono što je još više razljutilo ljude širom svijeta je činjenica da je Patricia u solarij i više nego često vodila i svoju šestogodišnju krećku Annu.

Međutim, Patricia je, piše In Touch, na njihov nagovor odlučila da odustane od redovnih posjeta solariju. Već mjesec dana nema ovu lošu naviku, a i fotografisala se za magazin gdje se može vidjeti da izgleda kao potpuno druga osoba.

S obzirom na to kako je izgledala dok je intenzivno odlazila u solarij, nije ni čudno što se Patricija sada osjeća kao da u ogledalu vidi potpuno drugu osobu.

"Osjećam se veoma čudno i blijedo", rekla je 44-godišnjakinja iz New Jerseyja.

In Touch je zamolio Patriciju da na mjesec dana zaboravi odlaske u solarij prije nego je budu fotografisali. Ipak, Patricia je priznala da nije mogla potpuno apstinirati te da je pomalo koristila sredstva za samotamnjenje.

"Imala sam trenutke kada sam pomišljala da nema ništa od ovoga, da moram izgledati preplanulo. U tim momentima sam koristila sve sprejeve i kreme za samotamnjenje kako bi moja koža postala bar malo tamnija. To se dešavalo i nakon što mi je ljekar rekao da moram prestati odlaziti u solarij, ali ja nisam poslušala.

Sviša mi se kako izgledam, kao da sam se upravo vratila sa odmora", kaže Patricija i ponosno tvrdi kako je "rođena da bude preplanula"

Da i kćerku vodi u solarij primijetila je učiteljica petogodišnje Anne, a onda je školska medicinska sestra od djevojčice saznala da je majka vodi na tamnjenje kože.

Nakon što je cijela priča dospjela u medije, Patricia se suočila sa brojnim osudama i ismijavanjima zbog takvog ponašanja, a najviše kritika joj je bilo upućeno zbog toga što je ugrožavala zdravlje vlastite kćerke.

Kasnije je 44-godišnjakinja govorila da nije tačno da je kćerka išla u solarij s njom, već da se igrala pored dok se ona kvarcala.