Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE LJETUJTE NA JADRANU! NE KUPUJTE HRVATSKE PROIZVODE!
Ti kulturan a meni govoris mrs.Odmah si pokazao svoju nekulturu!Nemas ti meni sta rec!Hajde i ti mrs!!!
e nek si ti pametan i nek smo mi dok je takvih ko ti najpametnija i najkulturnija nacija na sviejtu, nidje nismo dospjeli a mi smo najpametniji.mars
na piranu.Prsti ti nisu u kondiciji.Zato ti je ta tvoja rugoba Hanifa u g.cama u dobroj kondiciji u to nesumnjam.Kakav li je taj momak.Cuj 50 poruka dnevno.Ja mislim da na svakom prstu jedne ruke nosi fiksator jadnicak.Sigurno neki truhlo.Britanci najruznija nacija na Svijetu!Jesi ruzna u P.M.
hahaaah pa kako ne vidite da je ovo cista reklama + za momke iz samsunga koji su smislili kampanju ghahahahaha dok je svijeta bice i budala ;)
e jadan li je momak, cu slala mu 40-50 poruka dnevno... treba mu sekretarica samo poruke da prati
Kod nas u selu jedan čojk poj\'de konja za dvaes minuta. Bez kostiju.
ima jedna ljankase iz joshanice ... kaze moze brze od nje
mogu ja brze od nje ;)
al i najruznija..
eh, da mi se s njom potipkati, pa da vidimo ko je bolji, ha ja.