Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, nevinašce slatko, ko dir'o !?
Srce slatko, pa sad ce jos reci da si kurva. Dodji ti kod nas ovamo, ovdje mi imamo ove neke femi pokrete koji odmah stanu u zastitu takvih ;) A imamo i cika Karabega, i ako ti se desi da te neko opali za koju paru, on to za cas zasije i mozes se fino udati. Kod nas ti takve to tako rade... A ako ti dosadi da sije, moze ti on mozda i rajferslus ugraditi pa ti sebi riktaj kako ti odgovara...nije safun da se istrosi...ha ja... :)
Romanticna dusa.....bemte u tu dusu.
Ako si ti nevina ja sam Engleski kralj
ima li ova fejzbuk profil...da joj nesto sapnem :)
Nevina je ko majka 9 Jugovica .... uzela lovu kupila kokain i druge otrove , nestalo love trazi jos -.- ....
nevina kao kupreški tunel...
ona ko one ciganke sto se kletu "nevina sam djece mi moje " :D
Odvratno.... Pamet (knjigu i olovku) u glavu djevojke, Islam je spas!
'islam je spas'. malo neobična izjava s obzirom da joj talibani što 'izvorno tumače islam' ne daju pravo na knjigu i olovku.
Talibani su vojna organizacija koja se bori protiv strane okupacije Afganistana. Njihovo "tumacenje" Islama je radikalizovano visedecenijskim iskustvima masakara nad njihovim stanovnistvom, nesto slicno kao ovo...http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html. Islam podstice i muskarce i zene na obrazovanje, kao u Turskoj, Iranu, Indoneziji, Maleziji, itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskarao je tamo neki gurbet japanac, i još je izradili za lovu. E moja brazilko, bolje bi ti bilo da si sačekala ove naše bošnje da stignu na SP oni bi te karali ali bar bi platili, a ako ne bi kojim slučajem platili onda bi te barem dobrom kiitom mlatili.
Hoce da bude hebana a da ne primi e pa nemere!
Nevina kao i majka devet jugovica :)))) stipu suplju oca ti poslije karanja nema kajanja.
Strasno; na sto se hudi insan sroza ... C.c.c., nekada je moral bila vrlina, no danas ... danas ga nema!? Tesko nama kakvi smo ...
ne znam što je jadnije, ova djevojka, ovaj redatelj ili ovaj japanac. i sam termin nevina mi je jadan, ispada da onaj ili ona što se j.e.b.e da je kriv(a).
Nevina ko goblen :)
Jest nevina ali u lakat :)