Zanimljivosti
0

Brazilka Migliorini: Iskorištena sam i prevarena, ali i dalje sam nevina

Klix.ba
Catarina Migliorini
Catarina Migliorini
Brazilska studentica Catarina Migliorini koja je postala prava internet senzacija nakon što je objavljeno da na online aukciji prodaje svoju nevinost tvrdi da je iskorištena i prevarena, ali i da nije izgubila nevinost.

Prošlog oktobra australski reditelj Justin Sisely organizovao je online aukciju preko koje je lijepa 21-godišnja studentica Catarina prodavala nevinost. Za 600.000 eura pravo da joj oduzme nevinost dobio je japanski milioner pod imenom Natsu.

"Osjećam se kao žrtva. Sisley me iskoristio. Prevario je mene i druge djevojke", kazala je ona za Huffington Post.

Migliorini je istakla da je online akucija bila organizovana u sklopu projekta snimanja dokumentarnog filma "Virgins Wanted", u kojem je trebalo biti riječi o njenom životu i životu Alexa Stepanova, muškarca koji je svoju nevinost prodao za 3.000 dolara.

"To je bio samo posao. Ja sam inače romantična djevojka koja vjeruje u ljubav", istakla je ona.

Navela je kako je imala dogovoren sastanak s Natsuom u jednom restoranu u Sydneyju, međutim dogovor je propao jer on nije izgledao onako kako ga je reditelj Sisely opisao.

Navodno, reditelj joj je obećao 20 posto od prodaje dokumentarca, putne troškove od SAD-a do Australije i novac sa aukcije. Tvrdi da ništa od tog novca nije dobila te da je cijeli projket bio farsa kako bi australski reditelj dobio što više medijske pažnje.

Međutim, on negira optužbe i tvrdi da ima snimak koji će dokazati suprotno.