Online služba za zabavljanje
3
Brazil: Život je kratak, imajte aferu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je sta uce ljude danas \"varajte\",\"lazite\",zivot je kratak iskoristite ga u varanju,dodjite do cilja ne birajte sredstva. Tesko je danas biti posten,ali je brate dobro !
OVO JE BOSNA !! sta smarate ovdje tesko nac i 1
200 miliona 80 miliona korisnika interneta 70 odsto korisnici ovog servisa muskarci 30 odsto zene iz raznih favela il ne tolko dobro situairane u izuzetno kapitalistickom brazilu, pa to je jeftino za 25 dolara dobijes neku brazilsku ljepoticu, kondom i ozezi
Bas se nesto mislim, bil u svaleraciju il\' il da se pridruzim stadu ?
@laki, je l` to ti nama prijetis?! :)))) Samo se ti posveti vjeri, vjerovatno ces onda uzivati na \"onom svijetu\". Ja volim izvjesne stvari, hocu da uzivam na ovom svijetu.
Pa laki duso, okreni se vjeri i nemoj smarat normalne ljude na ovom portalu, siguran sam da postoji neki vjerski portal.. s o f u c k o f f ..
I onda se pitaju ljudi zasto nove generaciju su takve kakve jesu.Poznato je da mediji imaju veliki uticaj u svijetu a pogledajte sta objavljuju.Da varamo jer je zivot kratak? A sto majmuni jedni ne izbacite neki clanak da se posvetimo vjeri malo vise jer je zivot kratak,da se posvetimo vjeri jer tu je pravi spas.Kakvo je to postovanje partnera kada ih varamo.To je vas pravi brak? Treba svoje dijete tako da odgajam jel.Odavno postao CIRKUS PORTAL.Doci ce vama ubrzo kraj samo sto niste svjesni toga.
\"Između muškarca i žene, samo je svjetlo\"....
kad sam ja ikad preko Smokve nalazio trebe..al zivota mi radilo je samo tako,sad neznam kako je?
Tako to rade u najvećoj katoličkoj zemlji na svijetu. Moral cvjeta.
ne treba to govoriti ni nagovarati, pitanje je samo prilike i za zenske i za muske ma koliko vama \"posebni\" bili