Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas nakon tri mjeseca braka: - Hoću razvod! - Idi, mrš! Nikad te nisam ni voljela! Spavao sam ti sa najboljom jaranicom! Sve komšije imaju veći od tvog! Ne zaslužuješ ništa bolje od komšija! Nosim stvari sa sobom! Ostavi mi Play Station!
haj seljak ne prdi ima nas sretno ozenjeni kojima godine lete ... nadji ti sebi prvo curu da se ispuses vidis da te gusi nejebica.
October, ili tajna je kad imas to sve u jednu zenu. Da je domacica, da radi i ku*** u krevetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U mene nena i djed prije dvije godine proslavili 60 godina braka.Zasto nisu bili na klixu?
Jer nije normalno
regalčina je garant svakog uspješnog braka u bosni
🐾
ona se izvalila u fotelju ko kraljica a jadni dedo jedva stoji na nogama. ne bi ovaj nikad ni smio tražiti razvod od nje.
čuj sadiković :D
Po slici ja mislio da je ovo jos jedan Ice Bucket Challenge. Reko sad ce je polit vodom. :D
ja imam dvije sestre koje su u braku preko 50 godina pa o njima niko ne pise
Daj ljudi nemojte biti smijesni,mozda sloga i rahatluk pod stare dane,drugo je sto u njeno vrijemeotac kaze: "jesil se udala i nema povratka." ,pa stisni i pozali se.Jedino jos iz tih vremena ce brakovi trajati po 4o-5o god. Danas niko nikoga nece da trpi,zene su samostalne,uvijek su im otvorena vrata kod roditelj i mislim da je bolje na vrijeme se razvesti nego zivjeti u losem braku.
To tako treba i biti, jos bolje ako je zena samostalna - a ne da mora ici roditeljima ako dodje do rastave braka. Ali ako se udajes onda se treba udati za osobu koju neces morati trpiti u tom smislu zbog koje bi doslo do rastave braka. Za to je potrebna osoba sa slicnim pogledima na svijet, kao i jedna doza iskustva i godina da bi znao kakvi su tvoji pogledi na svijet. Ovo za rani brak - ni za zivu glavu....ti se prvi rastavljaju nakon 1-5 godina.
Minusari sigurno niste ozenjeni -udati pa sanjate da ce te ostariti s njom ili s njim ,ili ste u braku pa nesmijete da zagrebete po povrsini.
e ovo je vijest za naslovnice, ovakve price treba ''gurati''. nije sve tako crno ***umaterupičkudamu***
Hato, Bećo, sretan Vam zlatni pir !!
nema danas tih brakova :( sad kad sastave godinu iduću, garant, neće bit zajedno.
Ne čusmo Beću šta on kaže, izgleda da Hata vodi glavnu riječ...
trebaju da drze predavanja i svoja zanja prenesu na narod kako da zive u slozi, miru i toleranciji...
I rahatluku.
Ko hoce da cita bajku,neka kupi knjigu.
50 godina svaka im cast, mladi danas ne mogu ni 5 godina da izdrze skupa kazem mnogi mladi ne svi
burnbabe,uh :))))
..hahahaaa..Trešnjica fulila ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)