Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad nek ode na floridu nek jebe almu vesnu i rodicu aidu posle nek fasuje sidu sve pare nek ostavi u zidu plača gresnici u pakao idu bez icega pa i bez gaca.
Nema srece u dobitku od lutrije...Isto kao ni na kocki.
Vise kostalo da se napravi cek
Kakva nagrada, ali i lutrija brate poštena ista naša u Federaciji hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha oplakah od smijeha Ovdje igra cijela Federacija i najveći dobitak i to vrlo rijetko 20 KM Naša lutrija nije lutrija pretvorila se u SOCIJALNU USTANOVU, usitnika na nekih stotinu nagradica kako bi narod što bolje krali. U FEDERACIJI AMA BAŠ NIŠTA NIJE KAKO TREBA, AMA NI BLIZU, SVE LOPOVSKO
I ja sam dobio 0.05 na kladionici igrao sistem 10 od 20
U sreći i trošili
ma bolje ista nego nista :D
jbo majku vazda dobiju ovi matori,rijetko neki omladinac.
...sad kad otkriju da imaju "rodbine" diljem globusa, od čukotke do atakame.