Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj thinks rezultat iz open
veri vel ričard čembrlen
@sarajevoyyy ruseljadijski balkanerosi spikaju otegnuti ekavski
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bez Sase Vugdalica bili bi na 50!
HU IZ JU? HAhah koji je ono kralj i politička kurveština :D
Bitno je da se uci turski i arapski a za engleski, koji je internacionalni uvazeni jezik manje vise. Ogorcena sam.
_ Bosanci i Hercegovci na 26 mjestu po poznavanju engleskog jezika A na kom bi teg mjestu bili u poznavanju svog maternjeg jezika :)))
A gdje je Hrvatska, Slovenija???
Normalno "sjeverne zemlje". Od obdanista uce engleski.
Lako je srbima oni su se edukovali uz rokere s Moravu. Jes aj krk. buahaha
I ovo sto u BiH znaju su Srbi, kakvi ba mudzosi i njihov engleski i obrazovanje... Hrvata nigdje na vidiku a BiH da bude ispred njih. Srbija ispred ostalih daleko na ovoj mapi..
Ma majmune jedan Srbi uce ruski nemaju pojma, moje dijete ostalo u cudu kad mu je dijete iz Banja luke reklo da uci ruski.
@Macak2 Srbija je na ovoj listi #17 Sto vise jezika govorite to bolje [Ruski, Arapski, Portugalski, a kakvo vrijeme dolazi nacijenjenije ce biti znanje KINESKOG]
Je li ko pitao na kojem smo s dojč???
Amerika je na 150. mjestu.
Kendžurindžu mindžu keribo fju tekvando hlju!
Hahahah, take that stupid French and Italians, you got owned by pr0uD b05n14Ns™. By the way, how can I apply for French or Italian citizenship?
Prejako ;)
Čitajući razne BiH forume, članke na ovom portalu i komentare, isplivava tužna stvarnost da u BiH nije ništa bolje ni sa poznavanjem maternjeg jezika, počevši od upotrebe velikog slova pa nadalje.
@gdjica_zlica, a može i velikim u sred rečenice za zajedničke imenice koje se nekome učine važnim :) Npr, "Radio je kao službenik Ambasade kad je upoznao Konzula..." Ili: za razvoj Energetike i prateće Industrije..." i slično nepoznavanje upotrebe velikog slova. O tome se radi. To je samo primjer, a takvih i sličnih ima koliko ti duša hoće. Da ne pričamo o onima koji pile, ćurka, fazan, zec pišu malim, a konj, krava, bik, vo iako su u sred rečenice pišu velikim slovom.
Care svaka ti je na mjestu b
Hu iz ju?
kako engleski tako tezak jezik a meni ljudi probise moj mozak,kako je to najlaksi jezik za naucit eeee svasta.Engleski je dobar kako je njemacki s,eban sa gramatikom,a tek finski.Na finskom dok kazes kako se zoves zaboravis i sta si htjeo reci
''htjeo'' is wrong :)
dze Rvatska na listi
ugrožen