Zanimljivosti
153

Bosanac u Maleziji tuži bivšu djevojku: Iskoristila me zbog sperme

Klix.ba
Ervin Ahbabović
Ervin Ahbabović
Bizaran slučaj desio se u Maleziji. Naime, Bosanac Ervin Ahbabović, koji živi u toj zemlji, odlučio je tužiti svoju bivšu djevojku zbog, kako je naveo u optužnici, iskorištavanja njegove sperme.

Djevojka ga je, tvrdi Ahbabavić, iskoristila kako bi dobila dijete sa evropskim genima. On je tužbu podnio Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru, piše malezijski portal The Star.

U sudskoj izjavi, 41-godišnji Bosanac, koji ima privatnu firmu u toj zemlji, tvrdi da je u vezu sa 29-godišnjakinjom ušao sa iskrenim namjerama i ljubavi. Kad im se 7. februara 2010. godine rodio sin, Ahbabović je vjerovao da će to biti prekretnica ka braku.

Međutim, njegova djevojka nije tako mislila i imala je negativnu percepciju njihove veze. Nakon rođenja djeteta, 29-godišnjakinja ga je, tvrdi Ervin, uvijek optuživala i tražila razloge za svađu.

On također tvrdi da je želja za seksom i dominacijom njegove sada već bivše djevojke prelazila granice normalnog.

"Tražila je da to radimo šest puta dnevno po jedan sat. Prijetila je da će počiniti samoubistvo ukoliko joj ne ispunim seksualne želje ili je napustim bez razloga", tvrdi Bosanac koji je u Maleziju stigao 1995. godine.

Nadalje, tvrdi da ga je jednom prilikom napala i ubola u podlakticu. Nakon prekida, djevojka je Ervinu zabranila da viđa dijete i rekla mu da ga je iskoristila samo zbog sperme.

Ahbabović traži novčanu nadoknadu u iznosu od oko 140.000 eura, a cijeli ovaj bizarni slučaj dobit će svoj epilog 1. oktobra, kada bi trebalo početi suđenje.