Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi nasi politicari se bore za slican smaragd. Samo mnogo profitabilniji - 4 godine namjestenih tendera.
men\'s cini da je u pitanju to da je platio smaragd pa ga likovi nisu isporucili pod izgovorom da je od njih ukraden u medjuvremenu i trazili jos love da ga kao otkupe ponovo... :) al jest malo konfuzno napisano :)
zaradi 2000 kn mjesečno za samo 10 mi. dnevno na netu registriraj se na http://www.onbux.com/?r=zfilipi5
da mi je samo znat je placena carina i porez na njega...
Najzanimljivije je to, da ova budala trazi nazad stvar koja je UKRADENA! Stvano ovi amerikanci ili su toliko glupi ili je ovaj nasao nekakav propust u zakonu pa trazi robu koja je ukradena nazad. Posto se radi o smaragdu, cisto sumnjam da ce ovdje doci do prave pravde, niko se ne odrice ovakvog kamena, posebno Ameri ;)
ne kontam ... lik uspostavio kontakt sa lopovima, kupio ukradenu robu i sad stoji pred sudom i trazi svoje pravo! mora da je do mene ... imal\' ko da me prosvjetli :o p.s. za pravna pitanja sam fakat laik, ali mi nekako logicno, da bi u ovom slucaju vlasnik trebao biti ciko (iliti drzava), na cijem imanju je ovaj kamen iskopan