Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tako prelijepo vidjeti! Ko god moze, sigurno ima psa jeste da je u Bosni to velika investicija plaćanje pregleda..vakcina i tako dalje, ali tu je uvijek neko da te saslusa izliže i popravi raspoloženje.
Da, da, posebno je zdravo kad te kvalitetno izliže.
I onda dodje bosanski primat i pregazi ga traktorom ni krivog ni duznog.
Nije bas pametno da svi dodiruju istog psa kad dodju na posao.Sto manje kontakta zbog korone
Psi su zakon. A spomenuti onog bolesnika je grijeh zbog ovakve divne priče.
Kod nas kad bi to uradili svaki seljak bi psa sutnuo nogom i ubio ga i onda otisao da slavi u Jablanicu gdje bi jeo jos jednu mrtvu zivotinju s raznja. Bravo za Ameriku!
Kad setam sa mickom ulicom pa naletimo na vjernike hoce nas pojesti pogledom a zamisli sta bi bilo da je pas u bolnici? To bi radije crklo nego otislo tu da se lijeci, jer to je toliko primitivno da boli...
prva asocijacija, naseg velikog broja ljudi, kada vide psa, macku ili pticu, je: "da mi je kamen da ga gadjam"
i klix angazira redovno ove srbijanske trolove😁
Kod nas pozdrav od portira košta cener.Ako baš hoćeš preko reda onda je cvaja.
Ovakvog ce i Seka da uposli jos malo
@gooUser1601574910 i Vucic je uposlio dacica i vulina🤣
Ispred nekih osoba i sadržaja (događaja) samo mogu biti tužan. To nije ispred malenog cukice. Da se radi o depresiji ili da je do mene, bio bih stalno tužan, čak i pred veselim cukicom. Ali ne, loš je taj neki tamo spolja sadržaj ili osoba.