Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto postoi otisak prsta?
.. jest im tesko naci dovjnika,svi lice ko jaje jajetu! nadji kod nas!
kad su svi isti
Ja sam najpametniji čovek na ovoj planeti i znam dve VELIKE DNK TAJNE svih TAJNI koje niko osim mene ne poznaje, a to znači da novac poreskih obveznika celoga sveta treba da se potroši da vam ja ispričam te dve VELIKE TAJNE svih TAJNI o DNK analizi. Jesmo li se razumeli ???
Ja sam najvažniji čovek na ovoj planeti i znam dve VELIKE DNK TAJNE svih TAJNI koje niko osim mene ne poznaje, a to znači da novac poreskih obveznika celoga sveta treba da se potroši da vam ja ispričam te dve VELIKE TAJNE svih TAJNI o opštoj DNK analizi. Jesmo li se razumeli ???
bitno je da imas pare, sve ostalo je manje bitno !
PINGamo ti mamu u mravinjac
... imaju li istu identifikaciju kreator i razarač ???
... bitnije je utvrditi ko je uništio tragove zločina ...
PING 127.0.0.1
... manje je bitno ko je ostavio tragove zločina ...
... samo je pitanje hoće li uzorci biti različiti ...
PING 127.0.0.1
... uporedimo ih sa DNK bazama podataka ...
... postoje standardni biološki uzorci ...
PING 127.0.0.1
Trazim dvojnika da placa kredit, ostalo je jos 8 rata po 159,60KM, ako mu ista znaci pomocu mu i ja nesto....