Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman za nasu trojku sestorku il kako vec
Para na paru uš na fukaru Fukaro i Bogu si teška ja sanjam dvije godine da odem deset dana u Istambul ekonomskom klasom Turkish Airlinesa i sve ne košta ni deseti dio karte za ovo :S
Nista to dok ga Svabo ne dotjera.
Divno, sta reci a ne zaplakati!!!
slažem se, definitivno si u pravu, sve vrjednosti su poremećene. nego, haj ti prvo prodaj svoj računar pa pomozi ljudima pa malo respekta zaradi a ne glupsti da pišeš ovdje.
imal jedan za zlaju ,njemu treba luksuza ,navikao se vec putovati ,pa kad krene do australije neka moze dremati medo
sto se tice Lufthanse, to je do nedavno bila jedina kompanija u cijelom svijetu gdje si morao placati wireless u business lounge. a da ti ne pricam kad su gresku napravili sa kartom, i onda nisu htjeli da nam promjene, nego smo morali kupiti novi let, a sad tek treba da vidimo da li ce nam vratiti pare za onaj prvi. zaobilazim u sirokom luku. toliko.
Nista od njega dok ga SVABO ne dotjera !!!!!!!!
jel to miss svijeta dosla malo na portal? :D gdje si ti ljepotice :D
A meni puno 3 glave eura dati za kartu
NEKI U KUCAMA NEMAJU MJESTO ZA SPAVANJE,ZAPITAJTE SE ZA TO PA ODLUCITE STA CETE PREDSTAVLJATI. BTW. VISE BI RESPECTA DOBILI DA STE POMOGLI LJUDIMA KOJI NEMAJU NIKAKVU KABINU ZA SPAVANJE!