Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemaju oni pojma sta je grijeh a sta nije. izmijenili su ono sto im je dato i kako ce sada znati sta je tacno a sta nije. Bog je svemu dao par i nista se drugo ne smije koristiti osim vlastitog tijela... nek vam je sretno nevjernici
Papa kao da je moj učenik. Tako je ! Nema seksa iz zabave , nema drkice za opuštanje. Pa niste valjda demoni? Seks je samo i isključivo namjenjen za razmnožavanje. Svaki put kada vas u zabranjenom dijelu tijela zasvrbi ima da pljunete i da kažete tri puta fuj fuj fuj.
vlaska posla sta drugo oni znaju sve im se vrti oko gluposti koja sramota za crkvetinu njihovu sta ce papa reci na ovog jos jednog u nizu sexy popa
\'i stvorio ti cunu koja se dize i sta ces s nje\'... hahahahahahahahahahah... vala basssss
Sta ce drugo bit svecenik neg ped.ofil il nastrani loodjak
Eto ti krstaša ccc... možda da je bio iskreni vjernik, i tražio od Boga uputu, možda bi danas bio na pravom putu...kakva je to religija gdje se zabranjuje brak, a pri tom bog te stvorio i stovrio ti ćunu koja se diže, šta ćeš s nje, nego oženiti se i pristaviti ga tamo gdje mu pripada, a ne da okolo kuhlja u njemu razvrat prema svemu što hoda na dvije noge i prema dječici !
garant mu dojadila dijeca pa promijenio list
I ja ga volim zabit!