Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj promijenila spol i postala muslimaka... hahaha... pa ova ili ovaj, sta je vec sad, ocigledno i nezna sta je ustvari Islam, svakakvih gluposti na ovom svijetu ima....
U islamu je homofobija dozvoljena izgleda
na osnovu cega si to zakljucio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Nakon vjenčanja sam ga vidjela dva puta. Kada se vidimo, tada i imamo seks. Nisam mu rekla da sam transeksualac, ali je morao imati sumnje kada je vidio moje ožiljke", kaže Lucy. AHAHAHAHAHAHAHAH *** majku nezna se ko je gori ovaj sto je guzio ovog monstruma nista da primjeti mora da je bas napaćen dobru su mu jamu napravili dole.
ovo je sve otislo u picku materinu...
hahahahahhahaahhahhhhahah...dobro si ti to objasnio...moguce je...:D
djevojku
Gazija Ef. Cericu propustio si priliku da kresnes novu Muslimansku.
aKO MENI MACAK BUDE REKAO OCU POSTAT MACKA BACIO BIH GA SA 3-CEG SPRATA, A KAD RAZMISLIM NEMAM KUCU OD 3 SPRATA. ODOH JA DA GA BACIM SA KOMSIJE TROSPRATNICE!!!!
Talibani bi te lijepo prihvatili.
Ako se promjena spola desila prije prelaska na islam, ne znam da li bi sad trebao ponovo vratiti spol ili... volio bi cuti misljenje nekog islamskog autoriteta.
Treba reci ovim nasim dilerima gdje je nabavljao ili nabavljala drogu
Jos da hoce svi ovako, bio bi svijet mirniji a vi pricajte sta hocete. Samo tako, to srce voli. Vrati se svojoj vjeri i pozovi ostale . Nije problem.
Da Allah sacuva...
Vecu glupost skorije nisam procitao.
ova/j ocito ne zna sta je islam.Bog te stvorio takvog kakav jesi i ti to mjenjas sto znaci da je grijeh.
Pogledaj te na you tube FATHAH LATHINI GAYS IN IRAN ima 6 djelo va ja mislim. E tu ce te vidjet sta series kaze za gay populaciju. Ja licno mislim da se ovi jadnici ne igraju sa bogom nego se isti poigro sa njima. Ne serite vise o tome kako su to shiti a kao kod sunita to nema. Radi se o bolesti a bolest ne Nora vjeru I naciju.
pa u iranu je sasvim normalna stvar promijeniti spol...
kod Muslimana ima mnogo Pedera samo sto to mnogi nece da priznaju
Peder ne može biti musliman, a može biti bilo koje nacije. Peder se može samo pretvarati da je musliman radi okoline, to jest licemjeran je naspram vjere.
bivsi Britanski vojnik nakon ubijanja puko skroz od sazaljenja presao na Islam desava se to poslije ratni sidrom nezna covjek sta radi
sve se sjebalo u pm