Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije plastika, cini vam se
Nek si se izoperisala, sad si znacajno bitnija i vrjednija osoba nego sto si bila hahaha
lijepa je
Kao žena stvarno nemam niśta protiv ljudi koji koriguju nešto minimalno, ali da promijeniš lični opis fakat mi nije normalno..Mislim da je to već neki psihološki poremećaj, na kome plastična hirurgija zarađuje ogroman novac, a psihologiji ne pada na pamet da ga liječi.Ja kad jaču šminku stavim, čudan mi je osjećaj kad se pogledam u ogledalo, a ovo da ne ličiš na sebe mi je baš nenormalno.
Ima li i jedna ova ženska da ima normalne usne??? Koji k je više ovo, šta rade sa sebe?!
"Life in plastic, its fantastic"
često ružna zena
Joj užasa od usana. Pa imate li prijatelje ili porodicu koji će vam iskreno bez zlonamjere reći da izgleda užasno ovako pavijansko dupe umjesto usana imati.
mozes na ftv
Koliko plastike samo je u sebe stavila?
Ona nije radila na OBN-u , nego je ekipa iz nekog podruma pravila kviz koji je varao ljude, a to su plasirali na razne kanale uz dogovor, ne samo na OBN..
Žana je super i to je to, bez primjedbe
Je li se obadvije vraćaju.
Jos malo i lici na patku.
Ojjj usta.... Dovoljno samo ovo covjek da vidi, i odmah znas plastike tonu.. Joj sta rade od sebe...
Jao koja je ono krađa "Najbrži igrač" bila...