Pokušao pobjeći novinarima
0
Bill Gates se odmara na slapovima Krke
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu raja vidjen na Visočici sa Osmanagićem doso privatnim helikopterom i sletio na plato Ravne, mazno \"Cevape kod Faraona\", zalio Sarajkom, bacio kljuć i kupio djeci kesu cd-ova po 2 marke u podnozju piramide jer je nestalo suvenira, silni turisti razgrabili
E, sad ako me neko pita gdje ljetujes, ja odgovaram: \" Gdje i Bil,l j*bo ga ti! \" :-D
Tipično za nas, nedavno sam imao turiste u gostima strance. Pođem onako malo da im pokažem naše prirodne ljepote, ostavšitnu iz prošlih vremena, i svako malo se postidim, jal ovo uništeno, jal smeća na sve strane, odem u prirodu kurton glavni otpadak... I još neko ima hrabrosti da baca ove komentare što je Gates u Hrvatskoj, pa nije ni čudo. Prije par godina sam ga vidjeo s jahtom došao na Korčulu, a koliko znam bio je u Hrvatskoj više puta jer se zaista ima šta i vidjeti, za razliku od našeg papanluka. Kad se malo naučimo kulturi možda i nas neko od njegove unučadi posjeti nikad se ne zna.
bio sam ove god u turskoj i moram priznat da se ne moze poredit ni more ni priroda hrvatske obale sa turskom, a da o usluzi ne pricamo.. svako turisticko selo ili manji gradici u turskoj su veci nego ijedan nas grad na obali i uredjeniji a da o historiji ne pricamo, sve su to starogrcka mjesta, gdje su stari grcki carevi birali svoja odmaralista.. jeste krka lijepa i mislim da se Bill nije pokajao sto je posjetio to mjesto, ali bi se pokajao da je otisao negdje drugo, jer nemamo adekvatnog hotela za ovakvog giganta!!!
Zasto ste ljubomorni pa bubate ko Maksim po diviziji! Priznali vi ili ne Hrvatska je jedna od top turistickih destinacija u svijetu! Za razliku od Bosne, recimo!?
Sta vam je, dosao covjek da djeci kupi Hrvatsku...
i putin redovno dolazi na slapove krke.
pa bio je i prije 4 godina na istom mjestu.
Bily,vrstan si poznavalac turisticke ponude nase lijepe. Da li ste mu pokazivali sva ta mjesta ,prirodna bogatstva,sume kao i Krku odakle ste protjerali srpsko stanovnistvo,tj da li je u toj tur.turi obuhvacena sva ponuda vaseg genocida.
ne mogu vjerujem da ni jedan članak ne može proći bez ovoliko negativnih komentara...Pa njegov boravak u susjednoj nam Hrvatskoj je i naš uspjeh...ljudi moji dajte se malo okanite ove totalne negative koja je u vama...ovakvi komentari odnosno ovakva razmišljanja nas ne vode ni čemu...ionako smo dno dna.....hajd uzdravlje !
cuj \"jedan od najbogatijih\"!!?? definitivno NAJBOGATIJI nauo sam da ce doci i u bosnu, tacnije prusac na ajvatovicu, dali ste vi ista o tome culi??
ma kakav doktor, budi informaticar, bit ces vise placen :))) jesil ikad cuo za doktora koji se obogatio? jbt doktorski 900 maraka mjesecno :P
Cuo sam da jos nije izganjo penziju, fale mu 2 godine da uveze staz
vidm da tu mnogi nisu vidjeli svijeta osim Bosne, sume i baustele.... Ja sam proputovao jako puno i putujem jos uvijek, jer mi je posao takav. Hrvatska je jedna od najljepsih zemlja i to ne samo zbog obale, premda je obala daleko najljepsa. To je jedna mala drzava, ali prirodom i klimom jako obdarena, i bogate proslosti (jos od stare Antike).... Nemojte biti glupi bosnaderosi u svojim kometarima, i lupetati sa glupostima. Hrvatsku posjecuju brojni bogatasi iz cijeloga svijeta i na jako dobrom je glasu. Sto se tce masovnog turizma, kod jedne male drzave kao Hrvatska tu se ne treba ocekivati previse, a niti je to njena buducnost. Za to postoje Turska, Spanija,.....
jeli u privatnom smjestaju kod neke babe? jeli ponijeo svoje pastete i gulase u konzervi?