Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ovim ljudima odsadno, i cime se bave...ccc
Dala zena oglas u novine: \"Trazim muskarca koji nece da me udara, nece da hoda okolo i da je dobar u krevetu\".Nakon 3 mjeseca na vrata joj zvoni neko.Ona otvori kad tamo invalid. -Sta ste trebali? -Javljam se povodom oglasa.Kao sto vidis nemam ruke i ne mogu da te udaram.Nemam noge pa ne mogu ici nigdje... -Nemas noge, nemas ruke, jesi li to pozvonio k.urcem covjece? -Jesi glupa u p.icku m.aterinu...
Nosom?
komšija se sakrio iza zida i pozvonio
Dala zena oglas u novine: \"Trazim muskarca koji nece da me udara, nece da hoda okolo i da je dobar u krevetu\".Nakon 3 mjeseca na vrata joj zvoni neko.Ona otvori kad tamo invalid. -Sta ste trebali? -Javljam se povodom oglasa.Kao sto vidis nemam ruke i ne mogu da te udaram.Nemam noge pa ne mogu ici nigdje... -Nemas noge, nemas ruke pa cime si onda pozvonio covjece? -Ee...sta mislis cime? :)