Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara nanjusila pare
Vidio majku a nije Dzeku? Sramota!
@Enko27 s.e.r.e.s! Poruka ove price je da uvijek ima nade, koliko god da je covjek zaglibio, i misli da se nikada iz toga nece moci izvuci, da je to to, da je otpisan! Ti si vjerovatno onaj kreten koji misli da se ljudi, zbog greske iz proslosti kojom su prvo naskodili sami sebi, trebaju streljat, pustit da umru. Jadu jedan, a pricas o humanosti. Lik ima djecu, pomaganjem njemu, pomaze se i toj djeci. Ali neko ko je ogranicen kao ti to nije u stanju da skonta. Pozdrav.
Milioni i milioni djece nemaju sansu da zapocnu svoj zivot normalno. I nitko im ne pomaze. A ovdje se propagira covjek koje zasluzio u NAJMANJU ruku vjesala. Jedini cilj ove propagande jeste da se mladi POTAKNU na koristenje droga, alkoholizam, kriminal i slicni. Razlog: HEPPY END je uvijek na dohvat ruke, i poslje dvadesetogodisnje ili vise zloupotrebe svoga zivota , ali i tudjih SVE PONOVO moze biti sredjenje sa americkom religijom THE HEPPY END-a.
mommy looks so fuckin cold...whats wrong with her, nema ni suza i da ovaj je definitely clean
Vi neznalice sto nikad niste vidjeli ulice znajte da narkoman mora krasti ako nije milioner. Da je ovo gluma ne bi kao dijete malo ponavljao haj mami. Licno sam preko sto puta gledao narkomane i mogu reci da je ovaj 95 % clean, jer uvijek postoji sansa da se vrati drogi. Ovaj covjek pokazuje emocije kod noramalnih stvari, dok narkoman pokazuje emocije samo kod para i kad mu treba nesta.
ahaha osislai ga,picno se momcina :D
@amErnNGO Zamislis dobijes moj racku pa ga glabas !
http://www.zamislidobijes.ba/galerija/pregled/190 raja lajkk
kako je on Cigan a mati mu nije Cigan ? Jel mu mozda babo Cigan ?
UŽAS CRNČUGA SA DEVET MAJMUNČIĆA A BESKUĆNIK !!!!!!
Koje sranje covjece,ne mogu da vjerujem.
Skontala da sad preko njega moze i para zaradit !!! Bice jedan od glavnih spikera, cojk ima glascinu za deset !!
Best free video chat www.qxwebcam.com
Ovo je neki Štimung...
Koja limunada
Sto mi Bosanci moramo i ono malo pozitivnog pokvariti. Sta god da je bilo u zadnjih 20 godina, masala sad je coj\'k dos\'o tobe i nemojte ocrnjavati i to malo dobrog.