Priča se nastavlja
0

Beskućnik "zlatnog glasa" se susreo s majkom nakon dvadeset godina

Sarajevo-x.com
Beskućnik i spiker "zlatnog glasa", Ted Williams, postao je zvijezda preko noći, no to nije jedina dobra stvar koja mu se dogodila. Williams se nakon dvadeset godina ponovo susreo s majkom.

TV-kuća CBS je nastavila Williamsovu priču i snimila emotivni susret sa njegovim najvećim fanom, njegovom majkom.

Od ponedjeljka je njegov video na "YouTubeu" pogledalo 13 miliona ljudi, a dobio je i ponudu NBA ekipe Cleveland Cavaliers. Sada kruže priče da će se snimiti film o njemu, da će dobiti novi dom, otići na putovanje na Havaje i slično.

Za Teda je najvažnije bilo da ponovo vidi svoju majku nakon dvadeset godina.

"Radujem se što ću otputovati u New York i vidjeti svoju majku prvi put nakon dvadeset godina", rekao je Williams neposredno prije ostvarenja svoje najveće želje.

U četvrtak su CBS-ove kamere u okviru emisije "The Early Show" snimile susret majke i sina.

"Bog je čuo moje molitve. Molila sam se da doživim ovaj trenutak", rekla je njegova majka. Nakon što su se srdačno pozdravili, Ted se pohvalio da je snimio reklamu za kompaniju "Kraft".

No, njegova slava je otkrila i kriminalnu prošlost ovog, sada bivšeg beskućnika. On je počinio niz prekršaja, od krađe pa do bježanja iz popravnog doma.

Svi se nadaju da će ovaj bivši alkoholičar i narkoman, koji je otac devetoro djece, iskoristiti zlatnu priliku za novi početak.