Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma inteligentan, pošten i čovjek sa integritetom. Šteta što ga nisu izabrali za predsjednika i to davno. Svijet bi bio puno bolji.
Propagira socijalizam, da su svi jednaki, sam je bogat.
cikcik, mora.biti siromasan da bi propagirao zdravstvo za sve?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Skromnost je danas izgleda velika mana⬇️🤔
Skroman a pun ko brod. Pa nek pokloni sve sto ima sugradjanima umjesto sto prodaje majice sa ,pazi, svojom slikom kad je tako merhametli
gooUser1608469688 Je'l citas ti ista ili samo lupetas?! Ili ne mozes skontati ono sto procitas?
Nevjerovatan je broj jevreja u vrhu svjetske politike, a pogotovo u USA. Apsolutno ne odgovara 6% populacije, vec cini sigurno 18-24%. Narocito je to izrazeno u bankarstvu, berzi i masovnim medijima. Ugl. spekulantskim djelatnostima.
Danas bi svi svoj bend da imaju, a škole iz glave nemaju
Jedini čovjek u politici koji nešto vrijedi!
Ljevičarski senator iz Vermonta Bernie Sanders je odlučio da iskoristi popularnost na društvenim mrežama koju je stekao nakon inauguracije američkog predsjednika Donalda Trumpa, a sve kako bi pomogao svojim sugrađanima. ???? E moj Klxe, vi kao QAnon, Trump opet predsjednik?
Znate li vi novinari ko je predsjednik SAD uopce? Jancitajuci prvu recenicu u kojoj kazete da je ovo sa trumpove imaguracije pomislim da je slika stara 4 godine
Bernie je old school american
odlična i humana ideja, svaka mu čast
Kad će DonSanel isprintati svoju majicu?
Na inauguraciji Donalda Trumpa? A ja likova jarrane...
Kad prije???
Jadan deda place jer je on trebao biti gore.
Demokrate”,izmuzli bi i izradili i oca i mater vlastitu.