Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, pa nije ništa nerealniji od ostalih kandidata :)
a slusala sam ga i iskreno ocekivala sam malo 'jacu' pricu ... ali svejedno je ideja genijalna :))
@rea bakir je imao bolju priču :) 100 000 radnih mjesta.. I nakon što si to čula, vjerovatno ti sve ostale šale i pošalice djeluju neozbiljno :))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Shvatate li vi ljudi svrhu ovog decka? On pravi parodiju na politicku scenu koja je i sama od sebe cirkus, motivise neglasace da glasaju, animira promjene. Ima samo 26 godina i svaka mu cast.
Avee Beliiii!!! Samooo jako!! Omladino u BiH evo ovako uzvratite udarac,podrzacemo vas svi
beli je na belom
Eto belaja opet ako Srbi posalju covjeka u svemir odnosno na mjesec, pobiti ce se gore sa Mojom mozda ga i zaklati. Mujo je vec decenijama gore, starosjedioc kuje konja po mjesecu
Ovaj djeluje umjerenije od svih aktualnih političara u svim srpskim zemljama . . .!!! Ovaj čak i izgleda normalno . . .
Samo su dvije stvari su beskonačne, srbska megalomanija i svemir, s tim da za ovo drugo nisam 100% siguran.
Tako je, čovjek pokazuje da je postalo degutantno da svaki put predizborna bude o 'srpskom' Kosovu, miloj Vusiji i spasenju Srba od strašnog Vatikana i Bošnjaka. Kao i tome da se Hrvati vraćaju nacizmu, ali to je nažalost tačno.
Ova obecanja su u istom rangu sa onim obecanjem od 100 000 radnih mjesta.
Ipak napraviti Dubai za cigane prednjači u istoriji političkih laži.
Po negativnim komentarima na ovu vest, može se videti kakve budale ne silaze sa klix-a.
@PAOK bosnjacki mozak je cudo
Vidite kakvi sve budala ima u srbiji i da se sve budale nalaze u srbiji, to je slika i prilika blentavih budala u srbiji.
Svaka budala moze da obeca svasta pa cak i nemoguce, ima ludog naroda u srbiji koji ce u to povjerovati.
tako i treba ,samo sprdacina sa ovim divljim sistemima
Ne kontate da se čovjek ne zove Beli nego je to fiktivna ličnost, i sprda se sa sistemom do te mjere da je uspio skupiti potpise na svoje pravo ime i službeno je postao kandidat za predsjednika. Preletačević je samo jedna u nizu zajebancija na račun tipičnog balkanskog političara koji preleti iz stranke u stranku par puta u karijeri ;)
@NigdjeNaSvijetu..... E baš neka ti to nama sve lijepo objasni ... Bravo Ajnštajne . . .
ovo vam je ucinak krokodil droge
A heroin nikakav 😂
Pozdrav, Pronašao sam ovaj komentar koji bi te mogao zanimati: Autor: Visteludi Beli vodi Srbiju u svemirsku uniju! :-) Jos da se Sarmu Prob'o Nisi (SPN) prosiri i u BiH i eto svima blagostanja!!! :) Bice 650,000,000 novih fabrika i 300,000,000,000 zaposlenih- i to samo u Zenicko-Dobojskom kantonu! AVE BELI! SAMO JAKO! ----------------------- http://www.klix.ba/komentar/9747977
BELI za precednika!!!