Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadilu laknulo, nije jedini. :-)
Fadil je ovo davno isfurao hahaha,boze kakvi mamlazi..
Nije "vas"sramota da se smijete nekavim "gafovima koji su nebitni. "Ljudi"se ponasaju kao da smo se rodili sa "maskama"i u "letu"se moraju pravilno "staviti" Evo zbog cega su virusi.Zbog trulezi u ljudskim.dusama.
Najbolje na guzicu ...
pa i belgijanci imaju 3 entiteta🤣😂
pa i belgijanci imaju 3 entiteta🤣😂
Dokaz da je Fadil isao u skolu u Belgiju,ovo mu je jaran iz klupe.
Malo gori od novalica
Nije video pousten do kraja. Vidi se da je polije blama spustio masku. Treba Fadila strucnjaka :-) pitati za upustva o medicinskoj maski.
Ima i Belgija svoga Novalića
A jest teško danas bit hit na internetu brate dragi.
Znoo fooodil
Kad umres, ti ne znas da si umro i nije ti tesko. Tesko je drugima. Tako je i kad si glup.
To je za ostrašćene zavedene slijepce, tamam tako...tek kad umreš saznat ćeš...programirana budalo
@KemalAga Tvoj komentar zraci gluposcu, IDIOTE. Psihopato sa posebnim potrebama, otidji kod svoje sefice ,popricaj koju s njom, kazu da je na samrti. Programirana budalo.
Fadil mu je uzor u životu garant
Ma Jel ovo zajebancija 😳