Mišljenja im se razilaze
230

Bebanić kritikovao kolegicu Kundurović zbog izjava o sukobu u Palestini: Ovog mi je preko glave

Klix.ba
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Bosanskohercegovačka voditeljica Naida Kundurović podijelila je na svom Instagram profilu pod nazivom "Aya.s.touch" video koji je izazvao brojne negativne komentare.
Naime, Naida je u videu govorila o trenutnoj situaciji u svijetu s fokusom na Izrael i Palestinu.

Između ostalog, Naida je kazala kako njena istina jeste da svijetu neće pomoći dijeljenje stradnja kao niti očaj koji obuzima njeno biće zbog stradanja nevine djece i ljudi.

"Moja istina jeste da će svijetu pomoći ulazak unutra, duboko u vlastite rane i traume, jednako kao i u druge te držanje tog kolektivnog polja sinergije, zajedničke molitve i visoke vibracije", rekla je voditeljica.

Na ovo izlaganje osvrnuo se i voditelj Adi Bebanić.

"Uz dužno poštovanje kolegici, meni je ovakvo razmišljanje identično onom koje sam nekoć komentirao, psihologinje D.O. Nemam više snage za raspravu i ispravljanje krivih Drina, ali mi je pozitivne energije koja isijava i čuvanja vlastitog mira preko glave. Ko razumije, shvatit će", poručio je Bebanić.

Naida je potom isključila komentare ispod videa.

"Komentari zaključani. Do daljnjeg. Lična vrijeđanja i projekcije nisu u skladu sa porukom. Video svakako ostaje da se prenosi", poručila je voditeljica.