Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da je to plela za djecu,zene,ljude koji se smrzavaju
@111133 Pa uradi ti to, ona je svedno ucinila humano djelo, a sta si ti?
Njrgovo djelo je biti mrzovoljan, pljuvati i "hejtovati" sve oko sebe. S toga, samo na ignor.. Njega je zlo vec odavno nacelo, tako da nema spasa. Pogledaj mu profil.. Ovo je prava steta, sto majke ne abortiraju na vrijeme.
@Prof.Baltazar prvo glup si a drugo hebem i tebe i te zastitnike!!! pun mi qurac lutalica, ne mozes izaco napolje kako treba...kod mene evo 4 drzi u kuci..smrdi proci ne mozes a go vnima po cesti da ne pricam...vodi ih kuci!!!
@armijaBiH95 Eto lutalice su tu pale s neba i muce nas. Sami smo si krivi sto smo seljaci i izbacujemo iz ih kuca
hebo majku ovih zastitnik zivotnja (citaj pasa lutalica) sve u glavu udareno...
dokona baka
malo mdma i opleti .